Primul meu french kiss

Nu conta cine ești, ce ești, dacă ești deșteaptă sau proastă, te ajută puțin mai mult totuși să fii deșteaptă, urâtă sau frumoasă, te ajută foarte puțin, dar te ajută dacă erai frumoasă. Eu poate așa am și scăpat mai mult că eram nu foarte frumoasă dar aveam o frumusețe aparte și o inocență, acest puppy face m-a ajutat mult să trec prin viață. Așadar aveam un avantaj asupra băieților și ușor, ușor am început să mă integrez în gașcă lor. Intrarea mi-am făcut-o ușor, nu eram foarte bună la matematică dar luăm note gen 7 sau 8 și le dădeam colegilor să copieze de la mine.

Eram foarte conștiincioasă când venea vorba de teme și de fiecare dată învățam lecția de zi. Până când a apărut el, prima mea iubire. Eram în clasa a 9 a, către sfârșit, și se apropia vacanța de vară. Eram așa îndrăgostită că nu mă mai interesa încheierea mediilor, măririle de sfârșit de semestru, nimic. Era și prima oară când mă îndrăgosteam și de asemeni sentimentul îmi era împărtășit, sau cel puțin asta credeam eu atunci. S-a dovedit o mare pierdere de timp ulterior, o vară întreagă abia așteptam să ne vedem, eu eram când acasă când la bunici și cumva planurile de vacanța s-au suprapus fiind imposibil să ne vedem. Era mai mare decât mine cu un an, și era primul băiat pe care l-am lăsat să mă sărute pe furiș fără să ne vadă cineva. Da, știu, pentru mulți cititori sună penibil dar eu eram așa timidă că după prima întâlnire când mă ducea acasă fugeam pe scări pană la etajul patru unde stăteam, de frică să nu mă sărute.

Dacă era după mine niciodată nu mă săruta, norocul lui a fost că m-a strâns tare în brațe dintr-o dată și m-a sărutat apăsat pe buze, ținându- mi capul în mâinile lui, era așa suav, felul lui puternic mi s- a părut de bărbat adevărat care obține ce-și dorește(în acest punct nu știam că pe lista lui de dorințe era și prietenă mea cea mai bună). Și cum mă ținea strâns și mă săruta apăsat pe buze, apoi mă mușcă ușor de buza de jos ca să deschid gura, of ce senzație. Mereu mi-a plăcut adrenalină și credeți că există o adrenalină mai bună decât primul sărut? Simțeam că nu mai am aer, și în stomac parcă aveam un stol de păsări nu fluturi ca toată lumea. Genunchii îmi tremurau, inima parcă îmi sărea din piept, plămânii erau blocați și respirăm foarte greu, fața îmi ardea și era roșie iar el strângându-mă așa tare se asigura că nu o să cad, totul se întâmpla cu o viteză foarte mare dar mie mi se părea că s-a oprit lumea în loc. Eram parcă dominată de el, și când mi-a desfăcut buzele cu limba, am deschis și eu involuntar gura, și atunci limbile ni s-au atins și avea gust ca de apă rece și dulce de izvor, era un sentiment atât de nou, care crea dependență, îmi doream să fi răspuns mai mult acelui sărut, adevărul e că eu nu prea am putut face nimic, eram luată prin surprindere dar și foarte timidă și tot acest colț de paradis în care eu vedeam doar curcubee și fața lui s-a terminat când un zgomot puternic de la o ușă ne-a speriat. El a plecat, a părăsit clădirea și eu am rămas acolo, privindu-l cum se îndepărtează incapabilă să-l strig, voiam să se oprească. Voiam să gust mai mult din acest sentiment, să experimentăm mai mult împreună, dar așa cum se întâmplă în viața reală nu am făcut nimic mă uităm cum se îndepărtează cu fiecare pas, parcă simțeam că va fi ultima oară, o da, prima și ultima dată când am fost atât de intimi *primul meu fench kiss*.

WhatsApp